Ondernemers voor ondernemers

Omdat wij geloven in het ondernemerschap en onze klanten willen voorzien van gelijkwaardige partners verwachten wij van onze professionals ondernemerschap. Innovatie, gedrevenheid  en betrouwbaarheid zijn daarbij kernwaarden. Of kennis is verkregen op basis van opleiding of werkervaring vinden wij daarbij minder belangrijk.

Open sollicitaties of meer informatie stuur uw CV en motivatie aan professionals@consector.eu

Loondienst of ZZP

Naast vaste eigen medewerkers maken wij gebruik van medewerkers in loondienst op basis van een projectcontract of als ZZP'er.

Van ZZP'ers verlangen wij een geldige VAR-verklaring, bewijs van goed gedrag en bewijs van afdracht. Zonder deze bescheiden is alleen een projectcontract in loondienst mogelijk.

Onze  projectcontracten in loondienst zijn maatwerk, wilt u meer weten over de voordelen en voorwaarden neem dan gerust kontakt op.

CV-screening

De CV's van onze kandidaten worden zorgvuldig gescreened, zo kunnen wij onze klanten garanderen dat opleiding en kennis en ervaring daadwerkelijk aanwezig is. Bij twijfels over de geschiktheid van de kandidaten kan een eventueel assessment deel uit maken van de toelating tot onze professionals.

Projectauto

Op een enkele uitzonderingen na hebben onze medewerkers niet de beschikking over een zakelijke auto. Indien dit nodig is zorgen wij voor een passende auto die gedurende het project beschikbaar wordt gesteld. Of de projectauto leidt tot een fiscale bijtelling is afhankelijk van het priv´┐Żgebruik en is een verantwoordelijkheid van de medewerker zelf.

Ook voor ZZP'ers kan eventueel een passende auto beschikbaar worden gesteld, deze wordt verrekend met de urenvergoeding.