Algemeen Management

Voor diverse sectoren beschikken wij over algemene managers, stuk voor stuk managers met langjarige ervaring in productie, logistiek, handel, dienstverlening of non-profit. Managers met visie en een helicopterview die zelfstandig voor korte of lange tijd het algemeen management kunnen overnemen van uw onderneming. Niet de ideale maar wel een passende oplossing wanneer uw algemeen directeur/manager langer tijd arbeidsongeschikt is maar ook bij overnames, bedrijfsoverdracht, reorganisaties of het opstarten van nieuwe vestigingen.

Human Resource Management

Zowel voor kleine als grote ondernemingen kunnen onze HR-managers u op een passende wijze ondersteunen bij reorganisaties, werving, opstellen van functieomschrijvingen en -waarderingen, re-integratie, outsourcing.

Snel behoefte aan een expert of een volledig (re)organisatieteam twijfel niet langer maar bel ons voor een vrijblijvend gesprek!

Financieel Management

Wij beschikken niet alleen over controllers maar ook specialisten op het gebied van financing, fiscaal recht etc. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van accountants. Voor kleine ondernemingen kunnen wij de volledige financiŽle administratie, inclusief belastingaangiften, en loonadministratie verzorgen. Tevens kunnen wij voor u de facturatie verzorgen.

Facilitair Management

Grote verbouwingen, herinrichting, nieuwbouw maar ook tijdelijke vervanging van uw eigen facitair manager behoort tot de mogelijkheden. Eventueel stellen wij tijdelijk een team van expertises samen met kennis van bouwkunde, technische infrastructuur, klimaatbeheersing, etc.

Operationeel Management

De operatie is het hart of te wel de kernactiviteit van uw onderneming en daarmee het meest kwetsbare onderdeel van uw onderneming. Specialisten uit verschillende industrieŽn kunnen direct uw operatie aansturen bij tijdelijke vervanging van uw operationeel management maar ook ter ondersteuning bij het opstarten van nieuwe activiteiten of nieuwe vestigingen.

Business Development

Scherpe concurrentie maakt innovatief ondernemen tot een noodzaak. Onze business developpers zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van nieuwe potentiŽle markten maar ook het in de markt zetten van nieuwe producten of diensten.